Sobre TRF

Gestió de residus

TRF sempre s’ha basat en uns principis bàsics que són la professionalitat, proximitat i tracte personalitzat.

 Els orígens de l’empresa es fonamenten en la gestió i valorització de residus fotogràfics, tant dels químics (reveladors i fixadors) com de radiografies i fotolits.

La gestió es feia en dues plantes, una situada a Sant Andreu de la Barca i l’altra a Marratxí (Illes Balears). En aquest període també es gestionaven residus perillosos, en petites quantitats.

TRF disposava de permisos de tractador amb evaporador propi, plana de rentat, trituració i centre de transferència.

El 2010, es va fer un projecte nou important amb una ampliació de residus a tractar, especialitzant-se amb residus especials (perillosos i no perillosos). Amb aquest a modificació de llicència junt amb una millora de les instal·lacions, va permetre posicionar-nos en el mercat d’aquest tipologia de residu.

El 2012, es va adquirir un evaporador que permetia incrementar la capacitat de tractament de residus de revelatge, aigües, taladrines i líquids de neteja. Tot i això, els residus fotogràfics encara eren la base del negoci de TRF.

A partir de l’any 2014, el residu radiològic comença a recular, ja quasi no queda radiografia analògica i els centres mèdics i de diagnòstic passen a digitalització de la imatge i ja quasi no s’utilitza la radiografia física. Una cosa semblant passa amb la industria gràfica, substituint el fotolit per la impressió digital.

TRF, dóna una empenta al residu especial, obtenint l’autorització per l’ampliació de CERs que permetien gestionar gran part de residus que provenien de vàries vessants, ja no només fotogràfic sinó de la industria gràfica, química, farmacèutica, metal·lúrgica, tallers mecànics, deixalleries.

El servei de gestió està complementat amb el transport propi per la recollida de residus, això facilita la coordinació entre la recollida i l’entrada al centre de transferència facilitant al productor/posseïdor del residu la feina d’haver de contractar per un costat el transport i per l’altre la gestió.

Aquest darrers anys, des de l’entrada en vigor del Real Decret 180/215 i posterior 152/2017, s’està donant molta importància a l’apartat de comunicació i assessorament perquè entenem que el sistema documental està variant molt i a vegades és complicat conèixer la normativa si no s’està dins del sector del residu, per això donem molta importància a donar un servei àgil de comunicació o informació.

Aquest any 2018 hem apostat per fer millores a nivell de comunicació, per això hem creat aquesta web per tal de donar-nos a conèixer millor i tal com hem comentat abans, tenir un canal d’informació obert per estar més a prop dels nostres clients i col.laboradors.

Organigrama
TRF-Gestio-de-Residus-Sant-Andreu-de-la-Barca-Jose-Barreto

José Barreto

Gerent
TRF-Gestio-de-Residus-Sant-Andreu-de-la-Barca-Joan-Imma-Masana

Imma Masana

Organització, administració i finances
TRF-Gestio-de-Residus-Sant-Andreu-de-la-Barca-Joan-Carles-Ventura

Joan Carles Ventura

Responsable comercial
Joan-TRF-02

Joan Asencio

Responsable de planta
TRF-Gestio-de-Residus-Sant-Andreu-de-la-Barca-Dani-Garcia

Dani García

Responsable de logística
TRF-Gestio-de-Residus-Sant-Andreu-de-la-Barca-Ivan-Martin

Iván Martín

Responsable del transport
Recollida de residus a domicili

Garantitza la seguretat i facilita la gestió al client.

Gestió propera i personalitzada

Tracte directe i ajustat a les necessitats de cada client.

Més de 20 anys d’experiència

Som coneixedors del sector i la normativa per a cada residu.